Castiga cu Smack.ro

Dragi clienti Smack,

Va invitam sa participati la concursul organizat de Smack.ro si sa castigati un voucher de 70 RON pentru urmatoarea dvs. comanda pe site-ul nostru!

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti o poza cu produsul dvs. in functiune si o poza cu modul de ambalare al produsului, asa cum l-ati primit acasa, alaturi de parerea dvs. sincera despre oglinzile noastre LED.

Aveti la dispozitie mai multe optiuni pentru a ne transmite fotografiile, precum WhatsApp, Facebook sau chiar si prin e-mail.

Suntem incantati sa auzim cum vi se pare modelul ales si sa va oferim sansa de a castiga o reducere semnificativa pentru produsele noastre.

De asemenea, clientul cu numarul 100 care ne va trimite imaginile si recenzia sa, va primi automat, din partea noastra, o OGLINDA LED CADOU.

Nu ezitati sa va alaturati concursului nostru si sa castigati astazi!

Asteptam cu mare interes pozele si parerile dvs. sincere.

Cu cele mai bune ganduri,

Echipa SmackTermeni si conditii pentru Concursul "Castiga cu Smack.ro":

Organizatorul concursului: Atlantic Logistic Concept SRL, cu sediul social in Bucuresti, bd Voluntari, nr. 108bis, cod postal 077190, inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J23/5258/2020 si cod unic de inregistrare 43286659.

Durata concursului: Concursul va incepe la data lansarii sale si se va incheia la data stabilita de catre Organizator.

Participarea la concurs: Participarea la concurs este gratuita si deschisa tuturor persoanelor fizice care au implinit varsta de 18 ani la data inceperii concursului si au efectuat o cumparare pe site-ul Smack.ro.

Premiile oferite: Un voucher in valoare de 70 RON pentru urmatoarea comanda efectuata pe site-ul Smack.ro si o oglinda LED cadou pentru clientul cu numarul 100 care transmite pozele si recenzia conform cerintelor din descrierea concursului.

Modalitatea de acordare a premiilor: Voucherul in valoare de 70 RON va fi transmis prin e-mail, in termen de 30 de zile calendaristice de la incheierea concursului, persoanei care a transmis pozele si recenzia conform cerintelor din descrierea concursului.
Oglinda LED cadou va fi trimisa prin curier rapid, in termen de 30 de zile calendaristice de la incheierea concursului, clientului cu numarul 100 care a transmis pozele si recenzia conform cerintelor din descrierea concursului.

Folosirea premiilor: Voucherul in valoare de 70 RON poate fi folosit doar o singura data si nu poate fi schimbat cu bani sau cu alte produse.

Limitari: Fiecare participant care ne va transmite imaginile si recenzia sa, conform descrierii concursului, va primi un voucher de 70 RON pentru a fi folosit la urmatoarea sa comanda, indiferent de valoarea acesteia, limitandu-se la o singura comanda careia ii poate aplica codul de discount.
Un singur participant poate castiga maxim un singur premiu fizic si maxim un singur cod de discount.

Protectia datelor: Smack.ro (SC. Atlantic Logistic Concept S.R.L) va folosi informatiile transmise de dumenavoastra pentru a face reclama propriilor produse si servicii. Cu toate acestea, vom respecta drepturile si confidentialitatea informatiilor dvs., conform legilor privind protejarea datelor personale. Informatia transmisa, precum pozele si recenziile, poate fi folosita de Atlantic Logistic Concept pentru a crea continut promotional sau pentru a fi partajata pe site-ul sau pe canalele noastre social media.

Prin participarea la acest concurs, acceptati ca informatiile si pozele dvs. pot fi utilizate de Smack.ro (SC. Atlantic Logistic Concept S.R.L) in acest scop si ca nu veti avea nicio plangere sau cerere impotriva noastra in legatura cu acest aspect.

Acest concurs este supus tuturor legilor aplicabile din Romania si se desfasoara sub supravegherea autoritatilor competente

Raspunderea Organizatorului: Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio problema tehnica sau eroare umana care ar putea afecta transmiterea sau procesarea informatiilor transmise de catre participantii la acest concurs.

Disponibilitatea premiilor: In cazul in care un premiu nu poate fi acordat din cauza unor situatii imprevizibile, Organizatorul poate oferi un alt premiu de valoare similara sau poate decide sa anuleze acordarea premiului in cauza.

Persoanele care doresc sa participe la concurs trebuie sa fie rezidente ale Romaniei, sa aiba varsta de cel putin 18 ani si sa fie clienti ai website-ului Smack.ro.

Fiecare participant poate trimite maximum doua singura poze si o singura parere despre produsul cumparat (stipulate intr-un singur mesaj, pe o singura platforma de comunicatii: WhatsApp, Facebook Messenger, E-mail.

Voucherul de 70 RON poate fi utilizat doar pentru achizitionarea de produse pe site-ul Smack.ro si nu poate fi transferat sau schimbat cu bani cash sau alte produse.

Oglinda LED cadou va fi livrata catre castigator prin intermediul serviciului de curierat rapid, la adresa indicata de acesta.

Smack.ro isi rezerva dreptul de a anula, modifica sau intrerupe acest concurs in orice moment, fara nicio notificare prealabila si fara nicio obligatie de a oferi vreun fel de compensatie.

In cazul in care un participant incalca termenii si conditiile prezentate aici, Smack.ro isi rezerva dreptul de a-l exclude din concurs.

Participarea la acest concurs implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice dispute aparute in legatura cu acest concurs vor fi rezolvate prin intermediul instantelor de judecata din Romania.

Concursul incepe o data cu primirea primei serii de imagini + recenzii exact asa cum este cerut in descrierea concursului si se va incheia in momentul primirii seriei cu numarul 110 de imagini + recenzii exact asa cum este cerut in descrierea concursului. Castigatorii vor fi anuntati prin intermediul site-ului Smack.ro si prin intermediul canalelor de social media ale acestuia, in termen de 30 zile.

Prin participarea la acest concurs, participantii isi exprima acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul organizarii si desfasurarii acestui concurs, conform Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).