Termeni si conditii

Site-ul de comert electronic www.smack.ro este proprietatea exclusiva a:

S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L.

CUI: RO43286659

Nr.Inreg.Reg.Com.: J23/5258/04.11.2020

Sediu social: Sat Afumati, Comuna Afumati, Strada Linia de Centura nr. 17, Complex China Town, Hala C, spatiul comercial 274, Judet Ilfov

Banca: LIBRA BANK – Sucursala Afumati

Cont IBAN: RO41BREL0002002897780102



Site-ul www.smack.ro furnizeaza produsele si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. isi asuma dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum si site-ul www.smack.ro si structura acestuia sau de a putea face orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au in istoricul colaborarii livrari refuzate.



ACCESUL LA SITE

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dumneavoastra- utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc. Va angajati sa nu modificati, copiati, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului. Va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului- cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet- sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site.



CONTUL / UTILIZAREA

Inscrierea ca utilizator pe acest site necesita completarea de catre dumneavoastra a unui formular de inscriere in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii. Aceste date vor fi in mod OBLIGATORIU actuale, clare si complete si VOR FI ACTUALIZATE ORI DE CATE ORI ESTE CAZUL. S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe site sau la anumite sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.

Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie: sa creeze confuzii, sa se inscrie in limitele legii si moralitatii.

Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L., in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectate).

Este interzisa transmiterea, inchirierea sau vanzarea datelor de accesare a contului (user si parola) catre alte persoane. In cazul in care un utilizator ajunge la concluzia ca din diverse motive datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului sau precum si pentru orice activitate desfasurata pe site de catre alte persoane care au avut acces la contul sau.

Odata cu inregistrarea si deschiderea unui cont, deveniti utilizator si se considera ca ati citit si ati fost de acord cu termenii si conditiile specificate.



DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.smack.ro , utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului, precum si in procesul de plasare a comenzii pe site. S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site, incluzand si nu limitandu-se la confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.



COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.smack.ro , vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.



DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.smack.ro , incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Folosirea fara acordul scris a S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L., sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Este interzisa transmiterea de informatii la care aveti acces prin intermediul site-ului www.smack.ro, catre persoane sau departamente de la firme concurente.



MARCI

S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L., fara acordul scris al acesteia.



COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.



SECURITATEA INFORMATIILOR

S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. . garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.smack.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.



FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.smack.ro , sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.smack.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.smack.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva acelei sau acelor persoane care a/au incercat acest fapt.



RESPONSABILITATEA

S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L.. va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul, ca in termen de 10 zile, sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor. S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.



DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L.. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.



POLITICA DE PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. Preturile afisate contin TVA.Oferte sunt in limita stocului disponibil.Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila, si nu creaza obligatie contractuala din partea S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L.

Produsele comercializate prin intermediul www.smack.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si, daca este cazul, de certificat de garantie.



Eventuale nelamuriri si reclamatii

In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe www.smack.ro va rugam sa expediati un mail in acest sens pe adresa contact@Smack.ro.ro in care sa mentionati cat mai multe detalii in baza carora sa putem procesa mesajul dumneavoastra. Este foarte important sa va specificati numele complet si corect, data la care ati efectuat comanda, categoria in care se inscriu produsele solicitate, data si metoda de livrare, precum si, ABSOLUT OBLIGATORIU, numarul de comanda, pe care il gasiti in mesajul de confirmare primit de la S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L. in urma validarii comenzii dumneavoastra. Toate aceste informatii vor facilita comunicarea dintre dumneavoastra si S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L., motiv pentru care va rugam sa verificati cu atentie inserarea lor integrala si corecta in mesajul dumneavoastra.



Produsele cu Garantie Smack.ro



Produsele aflate sub Garantie (certificat de garantie emis de catre firma noastra S.C. ATLANTIC LOGISTIC CONCEPT S.R.L.) vor fi preluate de către noi prin intermediul firmei de curierat Sameday. Garanția produselor textile este de 30 de zile și acoperă produsele care nu au fost desigilate si folosite, sau cele desigilate care au defecte de fabricare.
Costul de transport este suportat de catre firma noastra in conditiile prezentei neconformitatii la produse.

In cazul in care produsele nu prezinta neconformitati sau daca sa stabilit conditiile de anulare a garantiei conform certificatului se va considera abuz urmand ca taxele de transport sa fie imputate de catre expeditor.

Pentru informatii suplimentare in legatura cu retururi si garantii va rugam contactati: